ЗДО "Яблучко"
с. Новосілки, Чабанівської селищної ради, Київської області

Новини

 

В житті є пам'ять,що ніколи не вмирає.

Із забуття нетлінне повертає...

Є людський біль,і честь,і слава-

Їх забувати ми не маємо права.

8 травня в Україні День пам'яті та примирення.І діти старшої групи "Ведмежата" провели тематичні заходи до цього дня.Виготовили квітку "червоний мак",яка є символом пам'яті загиблих.Також вшанували загиблих воїнів покладанням квітів,адже починаючи ще з дошкільного віку потрібно прищеплювати дітям повагу до людей,які ціною свого життя здобувають мир.

В групі "Веселка" проходив тематичний день присвячений Дню кондитера. Це один з “найсолодших” днів року— професійне свято майстрів, які роблять наше життя смачним і радісним.

🧁Кондитер — це найсолодша професія у світі.💯

🍭🤔Ласунами, безумовно, не народжуються - ними стають.

👩‍🍳 І це все завдяки майстрам кондитерського мистецтва.

День відкритих дверей у "Бджілці"

26 квітня в другій молодшій групі "Бджілка" відбувся день відкритих дверей для батьків малечі. У цей день матусі мали можливість на власні очі побачити організацію роботи в садочку, пізнавальні заняття та цікаве дозвілля. А також висловити свої побажання щодо організації освітнього процесу.

Група "Сонечко" ☀️долучилися до екологічної акції "Посади квітку- прикрась Землю!"🌍🌺🥀🌷🌼

До дня Землі 2 молодша група "Бджілка" провела тематичні заняття «Як я можу допомогти планеті Земля?», «Земля – наш спільний дім», «Ми хочемо бачити квітучу планету". Вчились сортувати сміття, висаджували разом з дітками квіти, висівали петрушку та кріп. Розвивали бажання доглядати за природою, берегти та зберігати природні багатства.🌍

Екологічний тиждень

З метою привернути увагу дошкільників та батьків до проблем охорони довкілля, вказати на позитивний та негативний вплив людини на стан природи, удосконалити природничо-екологічну компетенцію вихованців закладів дошкільної освіти та в рамках проведення Всесвітнього дня Землі в середній групі "Веселка" з 17.04. по 21.04.2023 р. проводився екологічний тиждень «День Землі».

Для вихованців були організовані різноманітні форми роботи, які саме Ви зможете дізнатись, коли подивитись відео/фото звіт.

P.S. Велика подяка батькам вихованців за креативний підхід до образів дітей. ❤️

Дякуємо сім'ї Юхимчука Романа за паростки Спіреї Вангутта ( Валентина Юхимчук ) 💐

Дякуємо Ольга Красуля за цікавий проект.🌏


Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі.🌍

Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

Малята середньої групи "Зайчата " ЗДО "Яблучко " не лишилися осторонь. З понеділка по п'ятницю проводилась активна робота по екологічному вихованню підростаючого покоління. Протягом тижня діти пізнавали цікавинки про рослинний, тваринний світ, воду. Вчились доглядати за рослинками, які оточують нас кожного дня🌿 , грали в дидактичні ігри "Земля сумує, Земля радіє", "Сортуємо сміття". Робили аплікації, розфарбовували тематичні розмальовки, разом з батьками прийняли участь у загальносадовій виставці до Дня Землі, де представлені були малюнки та аплікації. В групі спільно з вихователем зробили колективну тематичну аплікацію. Відвідали виставку, де дітки з задоволенням розглянули роботи інших дітей. На завершення прийняли участь у цікавій розвазі до Дня Землі👌😍

Екологічний тиждень в ЗДО

"Я Землі своєї паросток зелений"

Під таким девізом у нашому закладі пройшов екологічний тиждень до Міжнародного Дня Землі.Кожен день був веселий, різноманітний та наповнений цікавими завданннями для дітей. Тематичні заняття, бесіди, екскурсії, подорожі в природу, дидактичні та рухливі ігри захоплювали та розважали малюків. Як підсумок екологічного тижня у закладі відбулася виставка дитячих робіт "Моя казкова планета" та загальносадове свято до Міжнародного дня Землі за участі спеціалістів закладу: А Бренгауз, О.Каланчагової, А.Нечаєвої та В Кузьменчук. Яскраве, веселе та радісне свято.Молодці колеги!

Педагогічна рада Дата створення: 14:40 06.03.2023
Міжгнародний день рідної мови Дата створення: 11:01 24.02.2023

Логін: *

Пароль: *